AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin toplamak ve yemek

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek geniş bir ev satın alacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, planların sarkacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin toplamak yemek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında zeytin topladığını görmek kişinin yasa düşeceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak yaşamının uzun olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kara zeytin toplamak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin topladığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin toplamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı zeytin toplamak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir