AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı zarf almak

Kahve falında sarı zarf almak

Kahve falında sarı zarf almak bol hayır duası alınacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı zarf almak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Kahve falında sarı zarf almak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sarı zarf görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük sarı zarf görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı zarf almak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu zarf görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı zarf görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde para almak işten yana şansının açık olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir