AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek

Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek

Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kafa dağıtacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzeri yazılı zarf gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında üzeri yazılı zarf görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında üç zarf görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında boş beyaz zarf görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında para zarfı görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında zarf geldiğini görmek gelirinin artacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mektup zarfı görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda zarf görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir