AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sarı zarf görmek

Kahve falında büyük sarı zarf görmek

Kahve falında büyük sarı zarf görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, parasına da para ekleyeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı zarf gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında büyük sarı zarf görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük zarf görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı zarf almak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sarı zarf görmek kalp kırmaya, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zarf geldiğini görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işarettir.

Kahve falında birinden zarf almak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında zarf içinde kağıt para almak üstün başarılar alacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında pullu zarf görmek kırgınlıklar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir