AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yeşil renk görmek

Kahve falında sarı yeşil renk görmek

Kahve falında sarı yeşil renk görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yeşil renk gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sarı yeşil renk görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sarı yeşil renk görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk toka görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli araba görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk örümcek görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir