AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek

Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek

Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek refah düzeyinin düşeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, daima afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sarı yeşil renk görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine inanılır.

Kahve falında sarı yeşil renk görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek büyük miktarda para kazanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saç renk görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk giydiğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında altın sarı renk görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte su görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir