AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı uzun yılan görmek

Kahve falında sarı uzun yılan görmek

Kahve falında sarı uzun yılan görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sarı uzun yılan gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında uzun sarı yılan görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun uzun sarılmak rütbe alacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun ve sarı görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun sarı saç taramak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kişiye hep umut olacağına inanılır.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir