AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkte su görmek

Kahve falında sarı renkte su görmek

Kahve falında sarı renkte su görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, amaçlarına ulaşmaya, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkte su gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Kahve falında sarı renkte su görmek moralin bozulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli su görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkte çiçek görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk boya görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli örümcek görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli inek görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkte kusmak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir