AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarı renk görmek

Kahve falında altın sarı renk görmek

Kahve falında altın sarı renk görmek sinirlerinin yıpranacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında altın sarı renk gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında altın sarısı renk görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın sarı renk görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk göz görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkte köpek görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek bolluğun sürekli olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkli çiçekler görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk tişört görmek anne babayla ters düşüleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renkte kusmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir