AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taşlı yüzük görmek

Kahve falında sarı taşlı yüzük görmek

Kahve falında sarı taşlı yüzük görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, her anlamda şifa bulmaya, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek istihdam edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Kahve falında yüzük taşı bulmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo taşlı yüzük görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taş yüzük görmek çalışkan bir kişi olunacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir