Kahve falında taş yüzük görmek

Kahve falında taş yüzük görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında taş yüzük gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük bulmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzük taşını bulmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, borçların biteceğine delalettir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top