AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak eğer işsizse iş bulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, resmi bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek ekmeğinin çoğalacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru temizlemek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir