AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kazanca kavuşacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında siyah çamurlu ayakkabı görmek haneye nifak gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıda çamur görmek moralinin bozulacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru temizlemek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek adını kirleteceğine, daha çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısında çamur görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru yıkamak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı temizlemek işlerin rast gideceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir