AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı safir görmek

Kahve falında sarı safir görmek

Kahve falında sarı safir görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, zarar göreceğine, güven kaybı yaşanacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, sağlığın bozulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı safir gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Kahve falında sarı safir görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında safir taşlı yüzük görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında safir taşı görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında safir görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında safir kolye görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kediye sarıldığını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birbirine sarılmak borç içinde bir yaşam süreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir