AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine sarılmak

Kahve falında birbirine sarılmak

Kahve falında birbirine sarılmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine sarılmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında birbirine sarılan yılan görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek hastalıklarının düzeleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında birbirine sarılmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeklerin birbirini ısırdığını görmek rahatın ve konforun geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir