AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birine sarılmak ağlamak kesesinin her daim dolu kalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, yüksek moralli olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle sarılıp ağlamak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birine sarılıp ağlamak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir