AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye sarıldığını görmek

Kahve falında kediye sarıldığını görmek

Kahve falında kediye sarıldığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sevdiğine kavuşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, zorlukların giderileceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında kediye sarıldığını gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kara kediye sarılmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulur.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kedi yavruları görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında sarı kedi yavrusu görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet eder.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet eder.

Kahve falında evde sarı kedi görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir