AnaSayfa / Genel / Kahve falında safir taşı görmek

Kahve falında safir taşı görmek

Kahve falında safir taşı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında safir taşı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında safir taşlı yüzük görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında safir taşı görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında safir kolye görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında safir görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı safir görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yeşil taşlı yüzük görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulur.

Kahve falında taşlı küpe almak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında boş mezar taşı görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir