AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kedi görmek

Kahve falında yeşil renk kedi görmek

Kahve falında yeşil renk kedi görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kedi gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil renkli kedi görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk kedi görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kedi yavrusu görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kedi görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gri renk kedi görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri renkte kedi görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir