AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kedi görmek

Kahve falında renkli kedi görmek

Kahve falında renkli kedi görmek düşmanını alt edeceğine, parasız günler geçireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kedi gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında beyaz renk kedi görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk kedi görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kedi görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek dertlerinin şifasını bulacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri renkte kedi görmek makbul olmayan işler yapacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli kedi görmek yol göstereceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz renkli kedi görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutluluğunun artacağına delalettir.

Kahve falında siyah renkli kedi görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir