Kahve falında sarı renkli su görmek

Kahve falında sarı renkli su görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkli su gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında sarı renkli su görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkte su görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ve sarı renk görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk kazak görmek hataların düzeltileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli örümcek görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk çorap giymek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir