AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve sarı renk görmek

Kahve falında mavi ve sarı renk görmek

Kahve falında mavi ve sarı renk görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ve sarı renk gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Kahve falında sarı ve mavi renk görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mavi renk görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve sarı renk görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk örtü görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve pembe renk görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz renk görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir