AnaSayfa / Genel / Kahve falında renk renk gömlek görmek

Kahve falında renk renk gömlek görmek

Kahve falında renk renk gömlek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında renk renk gömlek gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında sarı renk gömlek görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet eder.

Kahve falında koyu renk gömlek görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında gri renk gömlek görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli gömlek giymek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir