AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk pantolon görmek

Kahve falında sarı renk pantolon görmek

Kahve falında sarı renk pantolon görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk pantolon gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk pantolon görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında pembe renk pantolon görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yol yordam öğretileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına yorulur.

Kahve falında turuncu renk pantolon görmek günahlarının affedileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli pantolon görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir