AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk kapı görmek

Kahve falında sarı renk kapı görmek

Kahve falında sarı renk kapı görmek yaralarına da merhem olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk kapı gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Kahve falında sarı renk kapı görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kapı görmek eğer işsizse iş bulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk kapı görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, ailenin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kapılar görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında açık renk kapı görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kapı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir