AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek işinde itibar edineceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında bir çift ayakkabı kaybetmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında iki çift erkek ayakkabısı görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çifti olmayan ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek nazara geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir