AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı meyve görmek

Kahve falında sarı meyve görmek

Kahve falında sarı meyve görmek umutsuz olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı meyve gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında sarı renkli meyve görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı meyve yemek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı meyve görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı meyve toplamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve koparıp yemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalda meyve görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında meyve sebze satmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir