AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden meyve toplamak

Kahve falında bahçeden meyve toplamak

Kahve falında bahçeden meyve toplamak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında meyve bahçesinden meyve toplamak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak elinin sıkışacağına, itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçede meyve toplamak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve yemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında meyve ve sebze bahçesi görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir