AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı laleler görmek

Kahve falında sarı laleler görmek

Kahve falında sarı laleler görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hile ile mal elde edeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı laleler gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı lale toplamak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında sarı lale görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı laleler görmek her geçen gün sorunların artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ana baba dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ lalesi görmek uygulayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açmamış lale görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir