AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ lalesi görmek

Kahve falında dağ lalesi görmek

Kahve falında dağ lalesi görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ lalesi gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Kahve falında dağ lalesi görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında lale resmi görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli lale görmek böyle işlere kalkışacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lale motifi görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lale ağacı görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu lale görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açmamış lale görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir