AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı lale bahçesi görmek

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, büyük başarıla kazanacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı lale bahçesi gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı lale bahçesi görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede lale görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sarı lale görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı lale toplamak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir