AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kusmak

Kahve falında siyah kusmak

Kahve falında siyah kusmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, zor günlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, huzurlu hissedileceğine, mal mülk sahibi olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kusmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında siyah renk kusmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kan kusmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bişey kusmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kusmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah siyah kusmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bir şey kusmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah su kusmak alacaklarını tahsil edeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte kusmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir