AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kıl görmek

Kahve falında sarı kıl görmek

Kahve falında sarı kıl görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Kahve falında sarı kıl gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında sarı kıl görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllı bayan görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kılları temizlediğini görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılan babasını görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında çenede kıl görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllarını tıraş etmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kıllanmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir