AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılan babasını görmek

Kahve falında namaz kılan babasını görmek

Kahve falında namaz kılan babasını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan babasını gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında babayı namaz kılarken görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan babasını görmek birçok yeni fikir edinileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında babanı namaz kılarken görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı namaz kılarken görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını namaz kılarken görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan babayı görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılan baba görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında babasını namaz kılarken görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir