AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elbezi görmek

Kahve falında sarı elbezi görmek

Kahve falında sarı elbezi görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında sarı elbezi gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Kahve falında sarı elbezi görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiz görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında elbezi yıkamak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elbezi görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkli terlik görmek işlerin toparlanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı külot görmek huzurunun bozulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir