AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbezi yıkamak

Kahve falında elbezi yıkamak

Kahve falında elbezi yıkamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elbezi yıkamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında elbezi yıkamak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Kahve falında elbezi görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında elbiz görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulur.

Kahve falında sarı elbezi görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında başımızı yıkamak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir