AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çekirge görmek

Kahve falında sarı çekirge görmek

Kahve falında sarı çekirge görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı çekirge gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sarı çekirge görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında çekirge doğurmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge toplamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çekirge görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çekirge sesi duymak güzel bir hayat geçireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında çekirge ezmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çekirge istilası görmek yanlış işlere girileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir