AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bozuk para görmek

Kahve falında sarı bozuk para görmek

Kahve falında sarı bozuk para görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işinde ustalaşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Kahve falında sarı bozuk para gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı bozuk para görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kirli bozuk para görmek insanların hayır dualarını alacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok bozuk para görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para sesi duymak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para koymak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bozuk para görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı birine vermek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir