AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para sesi duymak

Kahve falında bozuk para sesi duymak

Kahve falında bozuk para sesi duymak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para sesi duymak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında bozuk para sesi duymak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para sesi duymak hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para istemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşette bozuk para görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında suda bozuk para toplamak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uygulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para taşımak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir