AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bardak görmek

Kahve falında sarı bardak görmek

Kahve falında sarı bardak görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iyi zamanlar geçireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı bardak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kahve falında altın sarısı bardak görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında sarı bardak görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında bardaklara su doldurmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak takımı görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında cam bardakta su vermek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa idrar yapmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek eşi tarafından yüceltileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir