AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış başak görmek

Kahve falında sararmış başak görmek

Kahve falında sararmış başak görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında sararmış başak gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında sararmış başak görmek meşakkate düşeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında dişini sararmış görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, şansının ve bahtının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sara krizi görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sara hastası olduğunu görmek duygularının karşılık göreceğine, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sararmış gelinlik görmek amaçlarına ulaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sararmış saç görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir