AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş sararmış görmek

Kahve falında diş sararmış görmek

Kahve falında diş sararmış görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, muradının gerçekleşeceğine, ruhani önderlik yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında diş sararmış gördüyseniz:

  • Olaylardan etkileşim süreciniz ise oldukça kısa bunu daha çok açmalısınız.

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında diş sararması görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, insanların güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında diş sararmış görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında sara nöbeti geçirmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında sara hastası olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sararmış tarla görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir