AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap ikram etmek

Kahve falında şarap ikram etmek

Kahve falında şarap ikram etmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Kahve falında şarap ikram etmek gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında şarap ikram etmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap taşımak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek beklentilerinin yerine geleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şarap şişesi kırmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek tamamen içine kapanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şarap görmek ailesini de mutlu edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kırmızı şarap içmek kötü duygularından arınacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında şarap kadehi görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir