AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içmek

Kahve falında şarap içmek

Kahve falında şarap içmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, amacına ulaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, makam edineceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap içmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında eşiyle şarap içmek güzel haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı şarap içmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şişeyle şarap içmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şarap içmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı şarap içmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadehle şarap içmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir