AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap dağıtmak

Kahve falında şarap dağıtmak

Kahve falında şarap dağıtmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, her anlamda güçleneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında şarap dağıtmak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında şarap dağıtmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şişe şarap içmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında eşiyle şarap içmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına alamet eder.

Kahve falında şarap bardağı görmek kazançlı adımlar atılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap satın almak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında şarap almak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir