AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap bardağı görmek

Kahve falında şarap bardağı görmek

Kahve falında şarap bardağı görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sonradan da çok üzüleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap bardağı gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında şarap bardağı görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap şişeleri görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi almak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kötü gününü de paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap tatmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kafasını toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Kahve falında şarap şişesi görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ekşi şarap içmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir