AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kırık sandalye görmek huşu içinde devam edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş sandalye görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir