AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye üzerine çıkmak

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin devam edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak kindar olacağına, mevlit okutacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak başarılarının eksilmeyeceğine, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında özürlü sandalye görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, işlerin eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye kaybetmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir