AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye satmak

Kahve falında sandalye satmak

Kahve falında sandalye satmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, zahmetinin çoğalacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sandalye satmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Kahve falında sandalye satmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında özürlü sandalye görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sandalye görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında sandalye görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa ve sandalye görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir