AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye hediye etmek

Kahve falında sandalye hediye etmek

Kahve falında sandalye hediye etmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye hediye etmek gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında sandalye hediye almak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye hediye etmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye satın almak uzun ve hayırlı bir ömre, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalyeden kalkmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın sandalye görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir